U bent van harte welkom op de website van De Stichting Naoberschap Zelhem. Hier vindt u alle informatie over de stichting en haar activiteiten. Mocht u vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben, of dat u van mening bent dat een verwijzing naar uw organisatie past in deze context, dan kunt u dit melden via ons contactformulier.

De Stichting Naoberschap Zelhem
- voor welzijn en noodhulp -

Visie en Missie

Onze visie

Stichting Naoberschap Zelhem vervult met behulp van vrijwilligers een belangrijke rol in het dagelijks leven van de mensen in en om Zelhem voor het borgen van sociale en maatschappelijke zekerheid, warmte en welzijn.

Onze missie

Stichting Naoberschap Zelhem organiseert diverse sociale en maatschappelijke activiteiten in Zelhem en omgeving en biedt voor de inwoners directe hulp op maat bij praktische vragen waar reguliere instanties of het eigen netwerk geen (tijdige) oplossing (kunnen) bieden.

Wat doen we en hoe werken we

Wat doen we

Bij Stichting Naoberschap kunt u terecht voor vervoersvragen, praktische vragen en sociale activiteiten. Wij vervoeren en begeleiden mensen naar zorgverleners zoals ziekenhuis, huisarts, podoloog etc.

We bieden hulp bij kleine klusjes in huis, hulp bij de boodschappen, ondersteuning van mantelzorgers, eenmalig oppassen en hulp bij noodsituaties.

Stichting Naoberschap heeft ook tal van sociale activiteiten. Zo zijn wij actief met maatjescontacten, met een soos voor mensen met een beperking en tal van andere  activiteiten.

Deze vindt u onder het kopje ‘Ontmoeten’.

Hoe werken we

Stichting Naoberschap werkt vraag gestuurd. Wij proberen op elke vraag een passend antwoord te vinden en bieden dan hulp op maat of verwijzen door. Wat is de wens van de aanvrager en wat is de situatie? Hulp en contact wordt zo mogelijk hierop ingezet.

Stichting Naoberschap werkt voor alle inwoners van de voormalige gemeente Zelhem. Hieronder vallen: Zelhem, Halle, Velswijk, Wolversveen en IJzevoorde. Stichting Naoberschap zet zich in voor inwoners van alle leeftijden.

De hulp en ondersteuning is gratis. Onze vrijwilligers zetten zich belangeloos in. Alleen voor vervoer betaalt u de chauffeur een kilometervergoeding.

Het bestuur

Functie Naam
Voorzitter Niek Willemsen
Secretaris Vacant
Penningmeester Wim Heusinkveld
Bestuurslid Fenny de Gelder
Bestuurslid Rinie Prins
Bestuurslid Wil Mulder
Bestuurslid Ciska van Velzen
Bestuurslid Wim Derksen

Contact, coördinatie

Praktische- en hulpvraag

Wilt u een beroep doen op een directe praktische- en/of hulpvraag bij Stichting Naoberschap Zelhem?

Bel op werkdagen tussen 09.00 – 10.00 uur met dienstdoende coördinator op telefoonnummer 06 517 65 315.

U kunt ook een e-mail sturen naar coordinatie@naoberschapzelhem.nl

Algemeen contact

Verder is de Stichting Naoberschap Zelhem voor al uw vragen, activiteiten en diensten bereikbaar. Zie contactgegevens onderaan de pagina.

Voor vragen op het gebied van begeleiding, zorg, welzijn of werk, kunt u contact opnemen met het Sociaal Team Bronckhorst Oost: Zelhem en Halle.

Bereikbaarheid: zowel telefonisch als inloop.

Maandag en vrijdag: 8.30 - 12.30 uur.

Dinsdag, woensdag en donderdag: 13.00 - 17.00 uur.

Telefonisch bereikbaar. O575-750250

Contactformulier

    twee × een =