U bent van harte welkom op de website van De Stichting Naoberschap Zelhem. Hier vindt u alle informatie over de stichting en haar activiteiten. Mocht u vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben, of dat u van mening bent dat een verwijzing naar uw organisatie past in deze context, dan kunt u dit melden via ons contactformulier.

De Stichting Naoberschap Zelhem
- voor welzijn en noodhulp -

Praktische vragen

Vervoer

Wij vervoeren en begeleiden mensen die niet in eigen kring vervoer kunnen regelen. Heeft u een belangrijke afspraak en een vervoersprobleem, dan kunt u bellen naar Stichting Naoberschap.

Naast het vervoer kunnen we u zo nodig en indien wenselijk begeleiden, b.v. tot in de spreekkamer bij de dokter. U betaalt de chauffeur een kilometervergoeding. In de bebouwde kom € 4,00 (heen en terug), buiten de bebouwde kom € 0,40 per kilometer.

Vragen op maat

We bieden hulp bij kleine klusjes in huis, hulp bij de boodschappen, ondersteuning van mantelzorgers, eenmalig oppassen en hulp bij noodsituaties. Loopt u tegen een probleem op en kan u dat niet in eigen kring oplossen, doe dan een beroep op Stichting Naoberschap Zelhem. We proberen voor elke vraag een passende oplossing te vinden.

Maatjescontact

Stichting Naoberschap is ook actief met maatjescontact. Voelt u zich vaak alleen? Kunt u geen activiteiten buiten de deur meer ondernemen? Dan is het heel fijn als iemand u af en toe komt bezoeken. Het contact met anderen doet ons goed.

Heeft u behoefte aan een maatje, dan kunt u ons bellen. Eén van de coördinatoren brengt u in dat geval een kennismakingsbezoekje en vervolgens gaan we op zoek naar een maatje voor u.