U bent van harte welkom op de website van De Stichting Naoberschap Zelhem. Hier vindt u alle informatie over de stichting en haar activiteiten. Mocht u vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben, of dat u van mening bent dat een verwijzing naar uw organisatie past in deze context, dan kunt u dit melden via ons contactformulier.

De Stichting Naoberschap Zelhem
- voor welzijn en noodhulp -

Ontmoeting en Dagbesteding

Ontmoeting en Dagbesteding Zelhem, Halle e.o.

Stichting Naoberschap Zelhem organiseert  een seniorenopvang “Ontmoeting en Dagbesteding” voor zelfstandig wonende senioren in Zelhem, Halle e.o. Hierbij gaat het om vaste dag- en dagdelen in de week. Dit biedt hen de mogelijkheid om samen met andere senioren aan een gevarieerd programma deel te nemen. De contacten met de andere deelnemers dragen bij aan het voorkomen van alleen zijn of voelen. Er is veel begeleiding en aandacht voor iedere deelnemer, zodat hij/zij zich thuis voelt. Door het bezoeken van de dagbesteding kunnen senioren langer zelfstandig blijven wonen en wordt hun thuissituatie ondersteund.

Dagbesteding is ook voor partners, familie of verzorgenden, vaak een goede oplossing. Zij kunnen met een gerust hart wat meer tijd voor zichzelf nemen, omdat ze weten dat hun partner of familielid goed begeleid en verzorgd wordt.

Ontmoeting en Dagbesteding is bedoeld voor zelfstandig wonende senioren die lichte/matige lichamelijke en/of geestelijke klachten hebben, eenzaamheidgevoel hebben, behoefte aan sociale contacten, gezelligheid of structuur in de dag willen. De dagindeling biedt een vaste structuur, daarnaast is er veel ruimte voor eigen inbreng.

De seniorenopvang Ontmoeting en Dagbesteding vindt plaats: iedere donderdag in het dorpshuis De Korenaar, Dorpsstraat 85 te Halle.

De eigen bijdrage voor 2 dagdelen is € 11,00 inclusief een warme maaltijd.

Herkent u zich in het bovenstaande of kent u mensen die hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact via het contactformulier.

U kunt ook contact opnemen met het Sociaal Team Bronckhorst Oost: Zelhem en Halle

Locatie: Oranjehof, Pr. Beatrixstraat 41, 7021 CD Zelhem, O575 750 250

Bereikbaarheid: zowel telefonisch als inloop.

  • Maandag en vrijdag: 8.30 - 12.30 uur.
  • Dinsdag, woensdag en donderdag: 13.00 - 17.00 uur.